СВЕТСКИ

Невероятното тяло на Емануел Июджи от MasterChef (СНИМКИ)

Емануел Июджи е един от участниците в новия сезон на MasterChef, който успя да се нареди сред най-добрите десет във формата. Винаги усмихнат, положителен и много харизматичен, Емануел успя да си спечели одобрението на зрителите. Разбира се, той блести не само с позитивния си характер, но и с безспорните си умения в кухнята. Мани успя да се справи с някои доста сериозни задачи до момента, като особено ни впечатли с начина, по който навиваше сарми.

Емануел е на 26 години и е родом от София. Сигурно от самото начало той ви е впечатлил със своята физика. Мани тренира фитнес от 16-годишен, като два пъти той е балкански шампион по културизъм. Има собствена фитнес зала, като той не спира да помага на хората да тренират качествено и да се хранят здравословно. Негова голяма страст е диетичното хранене, с което поддържа страхотното си тяло.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

В своя профил в социалната мрежа Инстаграм Емануел е качил снимки, които показват невероятното му тяло в неговия пълен блясък. Определено подобна физика не се постига лесно – нужни са не само жестоки тренировки във фитнеса, но и много прецизна и здравословна диета. Имайки предвид начина, по който готви в MasterChef, видно е, че Емануел няма никакъв проблем да си приготвя различни диетични ястия.

За нас остава да се любуваме на невероятното му изваяно тяло, което определено хваща окото на всяка дама:

Емануел Июджи

Емануел Июджи

Емануел Июджи

Емануел Июджи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *