СВЕТСКИ

Изплува стара снимка на Ричард от ВИП Брадър

С влизането си в къщата на ВИП Брадър, фитнес инструкторът Ричард Величков доби по-сериозна популярност. Самият той казва, че има желанието да бъде най-известният треньор в България. Е, сега определено направи силна крачка в тази посока, благодарение на известния реалити формат.

Преди време обаче Ричард не е изглеждал точно така. Стари снимки показват, че преди да започне да се занимава с фитнес, той е бил най-обикновено момче. И трудно бихте могли да го познаете.

Сега всичко при него е изпипано до краен предел – мускули, прическа, оформена брада и добър стайлинг. Но преди 8 години той по никакъв начин не е изглеждал така.

“Галерия” се добра до стара снимка на Ричард от ВИП Брадър, където можем да видим неговото старо “аз”.  Тук той е на 16 години и позира със сестра си Елизабет по време на нейния абитурентски бал. Както сами виждате, тук той още не е започнал да тренира и не е стартирала неговата трансформация до сексапилен и мускулест млад мъж.

Вижте тук как е изглеждал Ричи, преди да почне тренировките.

Разбира се, подобни неща са съвсем нормални. Вероятно повечето от нас изглеждат по доста различен начин, ако обърнем внимание на старите снимки. По-важното е какви сме в момента и какво правим с живота си. Не сте ли съгласни?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *