Софи Маринкова от „Пътят на честта“ – коя е тя?

Тя е една от най-запомнящите се героини в сериала и огромен брой почитатели я намират за неустоимо сексапилна. Нейното име е Софи Маринкова и ако сте фенове на родния сериал „Пътят на честта“, няма как да не сте били впечатлени от нея. Познавате я и от други роли, където е играла, например „Столичани в повече“.

За себе си актрисата признава, че винаги оставя грешно впечатление. Хората я възприемат като прекалено дива и непредвидима, а всъщност това е просто една корава черупка, под която Софи крие твърде чувствителен характер. Споделя, че би й се искало да бъде по-голям непукист, но за съжаление, се е родила с твърде нежна и лесно ранима душа.

Родена в Търговище, актрисата е завършила гимназия с рисуване, а по-късно е приета в НАТФИЗ, където има щастието да попадне в класа големия Стефан Данаилов. Късметът я спохожда още докато е второкурсничка, когато отива на прослушване за сериала „Женени с деца в България”.

Ролята, в която винаги е мечтала да влезе

Всъщност, ще се учудите да разберете, че няма такава. Актрисата е на мнение, че може би е добре човек да не мечтае за определен типаж, в който предполага, че ще се впише перфектно, а просто да играе всичко подред. Няма как да признаем, че това показва един наистина много професионален подход и определено показва, че Софи обича безкрайно много професията, която е избрала.

Софи Маринкова
По време на участието си в българския римейк на „Женени с деца“
Детски мечти

Като малка Софи Маринкова мечтае да стане балерина, но, за съжаление, по онова време тя е била една сладка пухкавелка, в която трудно е могло да бъде разпозната една бъдеща успяла балерина. По-късно обаче нещата стават коренно различни. Днес перфектната фигура на красавицата определено може да се възприеме като отворена врата за подобна кариера, но пък мечтата вече си е отишла безвъзвратно, заедно с детството.

Мечтае си хората да я мислят за италианка на морето

Дори е била в Сицилия и пази много луди спомени от това пътуване. Заедно с компанията си прекарват незабравими мигове в страхотна дискотека, намирайки много екзотични приятели. „Беше си направо на улицата, с пластмасови столове и някаква будка за алкохол“, спомня си Софи в едно свое интервю.  И продължава с интересните си преживелици от италианския град, прочут със своите мафиотски кланове: „Имаше много чернокожи, с които се сприятелихме – всички бяха парфюмирани и издокарани, с прически, готини пичове.“

Софи Маринкова
С нейния нов любим Драго Симеонов
На любовния фронт

Вече няколко години София Маринкова има солиден мъж до себе си и това е култовият Драгомир Симеонов от „Дарик радио”. И двамата са претърпели по един зле завършил брак, затова и не искат да подписват официално, защото и така са си изключително щастливи заедно. Напук на злите езици, София и бившата жена на журналиста са в завидно добри отношения.

Връзката между Софи и Драго започва след като актрисата получава работа в театър „София“, а малко след това влиза в ролята и на  – опасната шефка на агенция за модели  в „Пътят на честта“. Почитателите на сериала са във възторг от представянето й и я намират за очарователна и блестяща в ролята. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *