СВЕТСКИ

Ето с какво ще се захване Слави Трифонов след bTV

Слави Трифонов напуска bTV след 19-годишния ефир на неговото шоу. Това несъмнено е голямата новина на годината в родните телевизии. Съвсем нормално, появиха се много въпроси – с какво ще се захване Дългия, след като вече не е в ефира на една от националните телевизии?

Един от слуховете е, че той ще се захване активно с политика. В последните години Трифонов е много активен на политическата сфера. Засега обаче няма конкретни данни, че той ще основе партия или нещо подобно. Засега това остава нищо повече от догадка.

Ko4 обаче научи, че най-вероятно бъдещето на Трифонов е свързано с музиката. И по-конкретно – с продуцентска дейност. Ако това се случи, то Слави ще се превърне в директен конкурент на Митко Пайнера. Битката определено ще бъде интересна.

Разбира се, това няма да бъде ново поприще за Слави Трифонов. Преди доста време той основа компанията БМК, с която извършваше именно дейност на продуцент. През неговата компания минаха известни имена като Кали, Сашо Роман, Нина Николина, Мария Илиева, Каризма и други.

Впускайки се по-сериозно в дейността на музикален продуцент, Дългия ще продължи да осигурява и нови ангажименти на музикантите от Ку-ку Бенд. Така някои от най-доверените му хора няма да останат без хляб. Можем да очакваме, че певците и музикантите от Ку-ку Бенд ще се впуснат в множество турнета и участия по клубове, с което да заработват не само за себе си, но и за своя шеф.

Остава да видим какво ще се случи и с актьорите, които в момента работят в „Шоуто на Слави“. Не е тайна, че Краси Радков е често търсен за участия по частни партира, а хонорарът му е доста висок – около 7000 лева. В същото време се очаква Мариан Бачев и Иво Сиромахов да създадат собствен театрален спектакъл, подобен на този на Димитър Рачков. Тепърва ще разберем какви са плановете им и ще следим кариерите им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *