СВЕТСКИ

Синът на Румен Радев се превърна в истински красавец (СНИМКА)

Синът на Румен Радев – Георги се превръща в истински магнит за момичетата. 18-годишният младеж, който играе футбол с екипа на ЦСКА, се превърна в истински красавец. Това виждаме от негова снимка, която се появи в медиите тези дни.

Съобщава се, че Георги, който все още учи в 12-и клас, вече е преминал в по-горна гарнитура на юношеските състави на ЦСКА. По всичко изглежда, че момчето гледа съвсем сериозно на футболната си кариера и иска да се посвети именно на тази дейност. Преди това Георги Радев играеше за „Барокко спорт“, където блестеше с изявите си.

Сега целта пред Георги е само една – да стигне до мъжкия отбор на ЦСКА. Той вече е изиграл мачове с червения екип, но поне засега баща му не е бил забелязан на трибуните.

Прочетете още: Вижте колко красива е дъщерята на Румен Радев на бала си (СНИМКА)

Не е тайна обаче, че Георги на няколко пъти се бе забъркал в скандали. Един от тях бе посещението на купон в самия разгар на пандемията. Тогава в медиите случаят бе силно раздухан, като почти сигурно младежът е бил порицан от баща си. Тогава дори се наложи да пристигне полиция, за да разтури партито, случило се в софийска пицария. Съобщаваш се, че младежите дори почнали да замерят минувачите по улицата. През 2019 година Георги бе замесен и в бой в столична дискотека.

Ето го и синът на Румен Радев Георги с червената фланелка на ЦСКА:

Георги Радев
Георги Радев с екипа на столичния гранд ЦСКА

Остава да видим как ще се развие спортната кариера на Георги. Надяваме се, че при него няма да се забележат случаи на „връзкарство“, само защото е син на президента. За съжаление, подобни неща в България са често срещани и това е голям проблем за спорта като цяло. Както се казва, в този случай само времето ще покаже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *