СВЕТСКИ

Вижте колко красива е дъщерята на Румен Радев на бала си (СНИМКА)

Дъщерята на Румен Радев – Дарина започва нов етап в своя живот. Младата дама завърши своето гимназиално образование, а сега предстои да следва в университет. Наскоро се състоя и нейният абитурентски бал, като Дара определено впечатли всички със своята красота.

На своя бал Дарина бе с красива сатенена рокля в златист цвят, с което тя обра погледите. Заради пандемията от коронавирус, нейният бал се състоя по-късно от обикновено. Важното обаче е, че всичко завърши добре, а Дара и съучениците успяха да отбележат края на училището.

Дарина Радева завърши 35 СУ „Добри Войников“ с отличен успех. Класът ѝ се събра пред Народния театър, където тийнейджърите си направиха снимки за спомен. Самото им тържество се състоя в намиращия се наблизо „Гранд Хотел София“.z

Прическата на Дара като цяло бе семпла, като косата ѝ се спускаше на леки къдрици. Гримът ѝ бе в тон със златистия ѝ тоалет, а на краката си носеше красиви бели токчета. Клъчът ѝ също бе в бял цвят.

Скоро Дарина ще кандидатства в НАТФИЗ, като голямата ѝ мечта е да бъде актриса. Тя вече има опит в тази сфера, като е участвала в постановки на театралната трупа „Ла Страпонтен“.

Ето и колко красива е тя по време на своя бал в столицата:

Дарина Радева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *