СВЕТСКИ

Синът на Благо Георгиев от Есмер е истински красавец (СНИМКА)

Любовта между Благой Георгиев и руската красавица Есмер Омерова вече е история, но плод на любовта им е малкият Елай – едно от четирите деца на бившия футболист. Днес Елай живее в Русия с майка си, а контактите с баща му са силно ограничени заради непоносимостта, която Есмер изпитва към Джизъса.

Причини за това са многократните изневери на Благой, докато той бе заедно с Есмер. Въпреки красотата на рускинята, футболистът не успяваше да издържи на много изкушения около себе си. Накрая хубавицата го изрита от дома им, като му забрани да търси и малкия Елай, въпреки че му е син.

Така всичко остана в историята. Двамата вдигнаха шумна сватба преди раждането на Елай и изглеждаха така, сякаш са извадени от приказка. В днешно време обаче много връзки приключват преждевременно, колкото и добре да са изглеждали нещата.

Тези дни Есмер Омерова се похвали колко пораснал е Илай. През лятото малкият юнак навърши 4 години. Виждаме, че най-вероятно той също ще бъде разбивач на женски сърца, също като баща си. За съжаление, Елай не познава баща си и не го е виждал от три години. Есмер е категорична, че няма да позволи контакт между Благой и момчето му. Тя дори убеждава Елай, че истинският му татко е сегашният ѝ мъж Максим Давидов.

Малкият Илай – синът на Благо Георгиев от Есмер

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *