СЕМЕЙСТВО

Най-щури обяснения в любов

Да признаеш любовта си към някого, това не винаги е толкова лесно. За да го направят, често хората вършат странни неща. Ако обичате такива истории, хвърлете поглед по-надолу.

В живота всеки от нас някой ден попада в плен на любовта. Появява се човек, който стои постоянно в ума ви, преобръща ежедневието ви и осъзнавате, че не сте в състояние да прекарате нито ден без него. Някой, който ще смени вашата концепция за живота. Едно приятно пърхащо чувство, което нахлува и ви обзема, това е любовта.

Дните няма да бъдат винаги безоблачни, но въпреки това двама влюбени дават всичко по силите си, за да опазят любовта и тя да прерасне в един свят съюз – брака.

Ала преди да се стигне дотам и да може да прекарате остатъка от живота си с него, трябва да му признаете вашите чувства. А това е трудно за повечето хора – не се осмеляват да го направят, понеже имат страх, че нещата няма да се получат. Или пък не са достатъчно уверени в самите себе си. Много е вълнуващо и деликатно да признаеш обичта си пред този, който кара сърцето ти да трепти.

Несъмнено съществуват доста традиционни начини за деклариране на страстните чувства, но има случаи, когато тези методи не водят до търсения резултат. За да може наистина да докаже обичта си, понякога човек се принуждава да стигне до крайност и върши луди неща, под влияние на изгарящия го плам.

В тази статия сме подбрали примери за най-откачените любовни обяснения, които са се случвали по четирите краища на света.

Ето как романтиката може да бъде изкривявана и изопачавана в най-безумни доказателства за любов:

■ Един английски изследовател, специалист в микробиологията, изразил любовта си към жената, в която от дълго време бил влюбен, по един абсурден начин. Той използвал плакат, който съдържал повече от 500 милиарда бактерии, които колекционирал. Именно с тях написал „Обичам те!”.

■ В Япония дамите поднасят шоколад на съпрузите си в знак на любовно признание. Това се прави на 14 март всяка година. А необвързаните чакат датата 14 април, когато прекарват деня си в ядене на черно фиде. За нас тази любовна традиция звучи странно.

■ В Ню Йорк, за да отпразнува 4 годишнината от сватбата, една жена подарила своя бъбрек на мъжа си, който страдал от сериозен здравословен проблем и се нуждаел от бъбречна трансплантация спешно.

■ Известен нидерландски музикант се отправил към къщата на момиче, което обичал, но то не споделяло същите чувства.

Той я помолил да излезе, за да се видят, обаче тя отказала. Тогава влюбеният мъж извадил свещ, запалил я и поставил дланта си над горящия пламък. Заклел се, че няма да си дръпне ръката от огъня, докато девойката не излезе. Тя пак отказала и нещастният музикант удържал на думата си дотогава, докато загубил съзнание и припаднал.

■ В Индия жена казала на мъжа си, че толкова силно го обича, дори е готова да изгори в огън, за да му докаже любовта си. За нещастие тя не изчакала достатъчно да чуе неговия отговор, а както си стояла, изведнъж се хвърлила в горящия наблизо огън, доказвайки колко е искрена.

■ Млад мъж се залепил за една висока стена с ленти тиксо, като преди това я изрисувал цялата с любовни послания. Висящ на стената, той чакал момичето, което обича да мине, за да го види.

За негов лош късмет силите на реда се намесили и го задържали преди момичето да може да дойде.

■ По време на сватбата в Мавритания булката се скрива на тайно място, а младоженецът има задачата да я намери, дори и да се наложи да прекара целия си сватбен ден в търсене.

Наистина какви ли не са екстремните подвизи, които предприемат влюбените по света. Любовта понякога има способността да подлудява.

Източник: Blastingnews

Превод: Гана Василева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *