СВОБОДНО ВРЕМЕ

Любимият на всички жени сериал се завръща (ВИДЕО)

„Сексът и градът“, любимият сериал на всички жени, се завръща! Потвърждението бе дадена от актрисата Сара Джесика Паркър, изпълняваща ролята на Кари Брадшоу, която публикува първи официален тийзър на продължението на своя профил в социалната мрежа „Инстаграм“.

За продължение на „Сексът и градът“ се говори от доста време насам, но сега вече всичко изглежда сигурно. Новият сериал ще носи името And Just Like That… и ще ни позволи да видим какво се случва с любимите ни героини от малкия екран.

Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън ще се завърнат в действие, но Ким Катрал, която изпълняваше ролята на мъжемелачката Саманта, е отказала участие в продукцията. Сериалът ще бъде част от каталога на стрийминг платформата HBO Max.

Вижте и въпросния тийзър на And Just Like That... от „Инстаграм“ профила на Сара Джесика Паркър:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

И така, определено ни очакват много емоции. Новият сериал ще ни покаже героините Кари Брадшоу, Шарлот Йорк и Миранда Хобс в онзи етап от техния живот, когато вече са навършили 50 години. Арена на действието отново ще е Ню Йорк, където трите любими героини ще продължават да се вълнуват от вечни теми като любовта, секса и приятелството.

По всяка вероятност снимките на сериала ще стартират през пролетта, като се очаква първият сезон да бъде в рамките на десет серии. Е, определено нямаме търпение да го видим. А вие?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *