Красота

Гала се подмладява по метода на Лили Иванова

ТВ водещата Гала е вече на 53 години, но тя продължава да изглежда зашеметяващо добре за възрастта си. Авторката на „На кафе“ видимо полага много усилия за поддържане на външния си вид, като това особено важи за нейната кожа.

През уикенда, докато се радваше на почивните дни, Гала отдели време на своите фенове и отговори на някои от въпросите им в социалната мрежа „Инстаграм“.

Изненадващо за мнозина, Гала призна, че като малка е мечтаела да стане цветарка.

„Не знам какво сьм си представяла, но днес не мога да отгледам едно цвете“, признава тя.

Попитана как успява да поддържа кожата си толкова млада, Гала разкри, че всяка сутрин тя има навика да пие по една чаша гореща вода преди закуска. Както е известно, този подход използва и естрадната прима Лили Иванова, която също успява да изглежда възхитително за своята възраст. За кожа и коса Гала прибягва и до друга хитринка, като тя често използва ябълков оцет. В зависимост от количеството, той може да е с цел детоксикация или отслабване.

От други отговори на телевизионерката става ясно, че хобито й е да играе голф, а слуховете, че дъщеря й Мари ще дари скоро с внуче, са силно преувеличени. На този етап Мари не е бременна, потвърди Гала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *