НЕОБВЪРЗАНА

4 дамски черти, които мъжете намират за изключително секси

Трудно е да се обясни какво всъщност се смята за секси в противоположния пол. Понякога излъчването не е достатъчно, за да покрие всички стереотипи за привлекателност в една жена. Затова ще ви покажем част от тях, които срещуположният пол смята за привлекателни.

Погледът

Очите на жената са прозорци към вътрешната ѝ красота. Много мъже смятат,че погледът разкрива нейните желания и сексапил. Жените, които гледат събеседниците си в очите, се възприемат като по-силни, с лидерски позиции, по-естествени и непринудени, по-честни и искрени, по-уверени и дори с повече умения и знания.

Увереност

Сексапилът се изразява и в самоувереността. Мъжете харесват жени,които са силни, не се притесняват да изразят мнението си и да проявят характер. Уверената жена е позитивна, усмихната, вярва в себе си и постига успехи, както в личния, така и в професионалния живот.

Контрол над емоциите

Много пъти жените не могат да овладяват емоциите си и това показва липсата на контрол в поведението им. Нашето емоционално и физическо здраве са неразривно свързани. Независимо дали сме тъжни, или щастливи, тялото ни реагира физически на това, което мислим, чувстваме и правим. Да управляваме емоциите не означава да ги игнорираме. Контролът над емоциите означава не само да признаваме недостатъците си, но и да им въздействаме според ситуацията.

Интелигентността

Противоположно на доста мнения,силният мъж не се чувства заплашен,ако жената до него е умна, което доказва че външният вид не е достатъчен показател. Умението да управляваме емоциите е основният фокус при емоционалната интелигентност. Адекватното им изразяване, премерено и на място, може да служи като оръжие за убеждаване, дори манипулация.

Качествата на една истинска жена се крият в погледа, усмивката, отношението, в смеха, езика на тялото и най вече в личното ѝ самочувствие. Всеки мъж се нуждае от по-умна жена, която да му помогне да получи по-голямо парче от живота. Казват, че зад всеки велик мъж стои една велика жена – и не са излъгали.

Автор: Камелия Кънчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *