АСТРО

Седмичен хороскоп 3-9 декември (Везни-Риби)

Везни

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Възможно е да се почувствате самотни. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Една изненада може да Ви шокира.

Щастливи числа: 15,28,38,22,14,34

Скорпион

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. За Вас започва нов творчески процес. Здравето и тонусът Ви са отлични. В интимния живот Ви очакват големи изненади. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Щастливи числа: 5,1,12,9,42,16

Стрелец

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Щастливи числа: 36,14,45,3,20,33

Козирог

Бъдете внимателни в думите си.Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на декември. В живота Ви може да влязат нови хора. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Щастливи числа: 37,46,33,22,29,12

Седмичен хороскоп 3-9 декември (Овен-Дева)

Водолей

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на декември. В крайна сметка ще постигате целите си.

Щастливи числа: 14,13,24,15,20,28

Риби

Новина от далече може да Ви зарадва. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Щастливи числа: 2,7,17,25,10,44

Източник: https://znacite.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *