СВЕТСКИ

Звездата от „Откраднат живот“ Диана Димитрова: Бях жертва на насилие

Домашното насилие продължава да бъде изключително голям проблем в българското общество, а и не само. През тази година почти 30 българки са загубили живота си, бивайки убити от своите мъже. Хиляди други са все още живи, но бивайки подложени на всекидневен тормоз и физически посегателства.

Красивата актриса от сериала „Откраднат живот“ Диана Димитрова призна, че тя също е била жертва на насилие от страна на мъж.

„Била съм жертва и на физическо насилие. Това е просто момент, в който два свята се сблъскват. И това просто се случи“, заяви екранната д-р Огнянова пред Мон Дьо в ефира на Нова телевизия.

„Не деля хората по пол. В ежедневието си съм мъж в много моменти. В нашата работа трябва да си устойчив, да си силен характер. Случва се и рядко да съм жена – когато става дума за това дали къдриците ми са както трябва или устните ми са изпръхнали“, добавя още тя.

Диана признава, че като дете е отгледана най-вече от своята баба, с която е имала специална връзка.

„Отгледана съм от баба ми. Имали сме много особена връзка с нея. Така се случи, че баба ми бе най-близкия ми човек. Тя ми даваше съвети за гаджета и училище. Научи ме да вярвам повече в себе си.“

Диана Димитрова
Прелестната Диана Димитрова признава, че също е била жертва на домашно насилие.

Тя признава, че е направила това, което всяка жена трябва да направи след нанесен ѝ побой – да си тръгне.

„Била съм много пъти обект на различни видове насилие. В НАТФИЗ преподавател ме мачкаше и тормозеше. Този псилохогически натиск продължи един семестър, а след това започна и във втори. Тогава щях да осъдя академията. Сега бих искала да му кажа на този преподавател да не прехвърля собствените си комплекси на други и да е жив и здрав. Била съм жертва и на физическо насилие. Много нелеп момент, за който не искам да говоря. Важно е, че сме живи и здрави. Нещо като шамари. Но много по-сериозно. Пребиване. Не  искам да и спомням какво точно е било. Случи се преди години. Нямам реален спомен кога точно. Опитвам се много да не мисля. Тръгнах си веднага след първото пребиване. Беше веднага. Осъзнах, че не съм преценила, че имам контакт с човек, който има психически отклонения. Това е просто момент, в който два свята се сблъскват. И това просто се случи“, разказа Диана Димитрова.

One thought on “Звездата от „Откраднат живот“ Диана Димитрова: Бях жертва на насилие

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *