АСТРО

Седмичен хороскоп 17.06 – 23.06 (Везни – Риби)

Везни

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Не губете чувство за реалност.

Щастливи числа: 30,20,35,40,15,45

Скорпион

 В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. В края на седмицата се очертават парични приходи. В крайна сметка ще постигате целите си.

Щастливи числа: 38,42,13,18,31,4

Стрелец

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Имате приятни преживявания с любим човек. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Щастливи числа: 45,16,0,28,35,29

Козирог

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Активно се заемате с реализирането на свой план. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Щастливи числа: 0,36,7,9,40,5

Водолей

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Щастливи числа: 11,22,17,29,20,7

Риби

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Щастливи числа: 36,46,6,4,28,8

Източник: www.znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *