АСТРО

Седмичен хороскоп 17.06 – 23.06 (Овен – Дева)

Овен

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви

Щастливи числа: 46,32,31,25,41,6

Телец

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Здравето и тонусът Ви са отлични. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Щастливи числа: 10,18,42,21,40,13

Близнаци

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В края на седмицата се очертават парични приходи. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Щастливи числа: 16,11,19,37,10,1

Рак

Не подценявайте интуицията си. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Нервната Ви система е претоварена. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Щастливи числа: 16,34,42,25,12,6

Лъв

В петък ще настъпи нов период за юни – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Щастливи числа: 19,9,23,40,24,36

Дева

17 Юни До 23 Юни – В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Щастливи числа: 12,25,29,24,31,34

Източник: www.znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *