АСТРО

Седмичен хороскоп 03.06 – 09.06 (Везни – Риби)

Везни

Новина от далече може да Ви зарадва. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Бъдете коректни. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите – за добро.

Щастливи числа: 46,10,21,25,3,41

Скорпион

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В семейството Ви може да има болен. Една изненада може да Ви шокира.

Щастливи числа: 20,9,36,29,6,11

Стрелец

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Щастливи числа: 28,3,29,13,21,16

Козирог

В петък ще настъпи нов период за май – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Щастливи числа: 28,37,8,25,23,34

Водолей

Новина от далече може да Ви зарадва. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. За Вас започва нов творчески процес. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Щастливи числа: 1,43,46,37,39,15

Риби

Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Ако сте инициативни може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Щастливи числа: 29,20,32,37,41,19

Източник: www.znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *