АСТРО

Седмичен хороскоп 03.06 – 09.06 (Овен – Дева)

Овен

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.

Щастливи числа: 5,27,30,4,8,39

Телец

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Една изненада може да Ви шокира.

Щастливи числа: 4,13,20,10,2,41

Близнаци

Идва вашето време. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Възможно е да се почувствате самотни. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Има риск от главоболие. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Щастливи числа: 11,3,29,4,43,45

Рак

Идва вашето време. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в май, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Щастливи числа: 23,2,44,8,12,10

Лъв

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. За Вас започва нов творчески процес. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Щастливи числа: 34,39,25,45,3,29

Дева

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. В бизнеса Ви може да има промени. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юли. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.

Щастливи числа: 16,33,2,22,6,14

Източник: www.znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *