АСТРО

Седмичен хороскоп 06.05 – 12.05 (Овен – Дева)

Овен

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. Бъдете коректни. Вие сте в добро здраве. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Щастливи числа: 12,6,20,41,31,8

Телец

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. В края на седмицата се очертават парични приходи. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. За всяко нещо си има подходящ момент.

Щастливи числа: 46,27,41,37,42,0

Близнаци

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Щастливи числа: 40,24,13,39,15,38

Рак

Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Раците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Щастливи числа: 18,31,8,23,26,45

Лъв

Понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на Лъв. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В близките дни не очаквайте приходи. Анализирайте задачите си. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Щастливи числа: 20,40,26,15,25,31

Дева

Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. За сега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Щастливи числа: 5,29,6,15,40,8

Източник: www.znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *