Седмичен хороскоп 06.05 – 12.05 (Везни – Риби)

Везни

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Не са изключени кожни проблеми, алергии. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юни. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Щастливи числа: 28,21,22,19,23,27

Скорпион

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В личен план Ви предстоят интересни събития. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Ако сте намислили сериозно нещо веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Здравето и тонусът Ви са отлични. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Щастливи числа: 20,27,13,31,2,41

Стрелец

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.

Щастливи числа: 6,27,45,46,25,15

Козирог

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерастне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Щастливи числа: 12,19,39,31,1,22

Водолей

Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Активно се заемате с реализирането на свой план. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Щастливи числа: 33,22,8,4,15,6

Риби

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Щастливи числа: 28,45,35,40,46,21

Източник: www.znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *