Седмичен хороскоп 25.02 – 03.02 (Овен – Дева)

Овен

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на март. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. В крайна сметка ще постигате целите си.

Щастливи числа: 23,13,41,20,2,35

Телец

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите – за добро.

Щастливи числа: 23,12,31,3,40,38

Близнаци

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Не прекалявайте с храната. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Щастливи числа: 19,33,22,41,31,27

Рак

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Нервната Ви система е претоварена. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.

Щастливи числа: 16,18,37,42,41,14

Лъв

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В здравословен план ще бъдете добре. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерастне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Щастливи числа: 24,8,30,25,14,2

Дева

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Щастливи числа: 17,8,19,45,15,36

Източник: Znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *