АСТРО

Седмичен хороскоп 25.02 – 03.03 (Везни – Риби)

Везни

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Грижете се за здравето си. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.

Щастливи числа: 33,38,19,45,8,0

Скорпион

Новина от далече може да Ви зарадва. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Щастливи числа: 27,24,7,4,20,0

Стрелец

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на март. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Щастливи числа: 1,40,45,20,17,5

Козирог

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В здравословен план ще бъдете добре. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Ако сте инициативни може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Щастливи числа: 14,22,41,42,20,25

Водолей

В петък ще настъпи нов период за февруари – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Възможно е да се почувствате самотни. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Активно се заемате с реализирането на свой план. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Щастливи числа: 4,35,23,11,31,28

Риби

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. Аргументирайте се добре.

Щастливи числа: 28,29,10,38,1,39

Източник: www.znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *