СВЕТСКИ

Росен Петров избра трогателно име за дъщеря си

Росен Петров кръсти първородната си дъщеричка на изключително важен човек за него, а именно – неговата майка.

Преди броени дни водещият стана баща за първи път. Неговата половинка Десислава Нешева успешно роди момиченце в столичната болница „Токуда“. Детенцето се роди като по учебник – с тегло 3,100 кг. и височина от 50 сантиметра. За Росен Петров това е първа рожба. Бившият сценарист на „Шоуто на Слави“ е признавал, че досега е имал няколко сериозни крачки, но собствената му нерешителност му е пречела да направи следващата крачка. В един момент той вероятно си е мислил, че ще остане стар ерген.

Дъщеричката на Росен и Десислава ще носи името Славея. Така бебенцето взима първата буква от името на майката на Росен Петров – Станимирка.

Скоро след раждането Десислава Нешева написа в социалната мрежа: „Сбъдна се най-голямата за мен мечта, а именно да стана майка! Появи се на бял свят, моята прекрасна дъщеря! Искам да е най-вече здрава и да расте щастлива! Роско, благодаря ти, че създадохме едно прекрасно дете! Обичам те!“

Десислава е изключително сериозна жена. Тя е доктор по генетика, а един от основните ѝ трудове е изследване на произхода на българите. Тя вероятно има доста теми за разговор с Росен, който, както знаем, е специалист по история и дори води такова ТВ предаване.

Росен Петров
Росен Петров по време на изявите си като депутат

Дълго време Росен Петров бе познат като сценарист в „Шоуто на Слави“. В един момент обаче той напусна Слави Трифонов, за да потърси изява като телевизионен водещ. Така Петров застана начело на предаването „Нека говорят“ по bTV, което се радваше на висок рейтинг.

Бившият сценарист имаше кратка кариера и в политиката. Той бе част от формацията на Николай Бареков „България без цензура“, която дори успя да влезе в Парламента.

В момента Росен Петров води предаване по история в ефира на „България он еър“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *