СВЕТСКИ

Няма да я познаете: София, дъщерята на Ласкин и Алекс, е вече голяма (СНИМКА)

Малката принцеса София бе голямата слабост на покойния вече актьор Иван Ласкин. Артистът се разтапяше в компанията на своята дъщеря, рожба на любовта му с Алекс Сърчаджиева.

Тези дни Алекс пусна нейна снимка със София и ни беше трудно да повярваме колко пораснало е момичето.

В социалните мрежи актрисата пусна нейна обща фотография със София, която видимо е пораснала и вече не е онова малко момиченце, което всички помним.

На снимките Алекс и Софи изглеждат наистина щастливи, но истината е, че липсата на Иван продължава да им тежи. Преди време в интервю Сърчаджиева призна, че София не може да преодолее ранната загуба на своя баща. Което е напълно в рамките на нещата, разбира се. Иван и Софи имаха много силна връзка, а загубата на актьора е подействала като истински удар на девойката.

В своето интервю Алекс споделя, че Софи често плачела за татко си, а актрисата приемала тежко това, защото знаела, че няма как да компенсира липсата му. Напомняме ви, че Иван Ласкин почина в началото на 2019 година, когато състоянието му се влоши сериозно и той бе приет в една от столичните болници. Лекарите обаче не успяха да го спасят.

Ето и снимката на Алекс и порасналата принцеса София:

Алекс Сърчаджиева и порасналата ѝ дъщеря София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *