СВЕТСКИ

Радина и Деян ни очароваха с фотосесия преди раждането (СНИМКИ)

Скоро преди раждането на второто им дете, Радина Кърджилова и Деян Донков ни зарадваха с безумно красиви кадри от фотосесия. На нея актрисата позира с наедряло коремче в компанията на своята половинка. Кадрите бяха заснети за известно наше списание и трябва да кажем, че както стилистите, така и фотографът да се справили повече от добре.

На една от снимките Деян е без дрехи, а Радина позира пред него в красива и елегантна прозрачна рокля в черно.

На друга от снимките Деян докосва нежно Радина, която се „разтапя“ в обятията му. Червилото и червените обеци на актрисата допълват цялостното усещане за страст и интимност.

Феновете на двамата в социалните мрежи определено реагираха положително на кадрите. Радина Кърджилова сподели снимките в Инстаграм, изразявайки специални благодарности към екипа, стоящ зад фотосесията.

Не е тайна, че Радина и Деян преминаха през някои наистина критични моменти във връзката си. Актьорът е с буен нрав и това не е тайна за никого в арт средите. Двамата обаче вече имат един син – Христо, а сега очакват и втора рожба. Надяваме се, че това ще ги сплоти още повече и ще подсили любовта им.

В светските среди вече се говори, че Радина е успяла да вкара половинката си в правия път. Актьорът е спрял алкохола и вече се държи като истински джентълмен.

Вижте и кадрите от красивата фотосесия, която двамата си направиха преди раждането на бебе номер две:

Двамата актьори изглеждат по-влюбени отвсякога

 

Радина Кърджилова и Деян Донков в красива фотосесия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *