СВЕТСКИ

Радина Червенова грее с новата си прическа (СНИМКИ)

След като успя да спечели битката с рака и се разведе със съпруга си Константин Каменаров, журналистът Радина Червенова вече сияе и с чисто нова прическа.

Дълго време чаровната журналистка бе далеч от светлините на прожекторите, тъй като я сполетя тежко онкологично заболяване. Радина имаше нужда от време, за да пребори болестта и да стъпи отново на краката си. Днес тя отново работи, но не в любимата си БНТ, а в bTV. Тя вече е част от лайфстайл предаването „Преди обед“, което е една от продукциите с най-висок рейтинг в ефира на частната телевизия.

За радост на феновете на Радина Червенова, които не са никак малко, тя отново е на ТВ екрана. Още при първата си поява пред камера, тя получи комплименти за начина, по който изглежда. Прави впечатление, че Радина е решила и коренно да промени визията си. Тя вече е с видимо по-къса коса, при това – боядисана в рус цвят. Видимо обаче изглежда освежена и подмладена, вероятно щастлива след приключването на брака ѝ с Коко Каменаров.

Прочетете още: Деси Стоянова шокира феновете си с нов цвят на косата. Отива ли ѝ? (СНИМКИ)

Близките на Радина споделят, че тя никога не демонстрира свръхвисоко самочувствие, напротив – винаги е земна и скромна с хората, с които общува. Въпреки успешната си кариера в БНТ, тя така и не се възгордява от популярността и постигнатото.

„Мнозина си мислят, че не се занимавам с битовизми. Но у дома правя кюфтета и баница и други неща“, сподели Червенова в ефира на „Преди обед“.

В предаването на bTV тя ще има собствена рубрика, която ще носи името „Опасни връзки“. А ето и как изглежда в момента:

Радина Червенова

Радина Червенова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *