СВЕТСКИ

Деси Стоянова шокира феновете си с нов цвят на косата. Отива ли ѝ? (СНИМКИ)

Водещата на „Преди обед“ в ефира на bTV Деси Стоянова сериозно изненада феновете си в социалните мрежи. Журналистката се показа в напълно нова светлина за зрителите, а именно – с коса с рус цвят.

Деси е сред публичните личности, които рядко правят експерименти с външния си вид. Свикнали сме тя да е твърдо в отбора на брюнетките, но този път водещата реши да смени визията си.

Журналистката вече е в отбора на блондинките!

Деси Стоянова пусна изненадващите снимки в социалната мрежа „Инстаграм“, която тя използва за по-близък контакт с почитателите си.

Прочетете още: Коя е Флорина Иванова – лицето на спорта в bTV

Голяма част от последователите на Деси в социалната мрежа не пропуснаха да я похвалят за промяната. Включи се дори майката на екранния ѝ партньор Сашо Кадиев – Катето Евро. Тя написа „Аз съм ЗА“ и подкрепи промяната.

Оказа се обаче, че това не е истинската коса на Деси Стоянова, а просто перука, с която тя да види как би изглеждала като блондинка. Това вероятно разочарова някои от феновете ѝ, които наистина я харесаха с тази ѝ нова визия. За тяхно съжаление, Деси ще се върне в ТВ ефира с познатия си цвят на косата.

Ето и как би изглеждала журналистката, ако бе преминала в отбора на блондинките:

Деси Стоянова

Деси Стоянова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *