СВЕТСКИ

Райна показа красивия мъж до себе си (СНИМКА)

Поп-фолк певицата Райна отново е на крилете на любовта! Бившата половинка на Константин буквално сияе с нов мъж до себе си, както виждаме от снимките, които тя публикува в социалните мрежи.

Доскоро Райна, която наскоро изгуби майка си, криеше новата половинка в живота си, вероятно и от суеверие. Преди време тя дори се беше заканила, че повече никога няма да показва публично гаджетата си.

Сега обаче явно нещата са наистина сериозни между нея и новия ѝ мъж, защото тя се осмели да го покаже на публиката. И трябва да признаем, че той изглежда наистина добре!

Жълтите издания дори вече успяха да разгадаят кой е въпросният мъж. Неговото име е Вергил, като той видимо впечатлява с физика и мачовско излъчване. Наскоро двамата се завърнаха от почивка в Испания, където се порадваха на самия край на летния сезон.

Прочетете още:

Прави впечатление, че Райна си пада по определен тип мъже – тренирани и с изваяни тела, както личи и от предишните ѝ гаджета.

Райна гадже
Райна и новото ѝ гадже Вергил

Именно Вергил е бил опората на Райна, когато певицата загуби майка си. Той успял да я вдигне на крака и да ѝ вдъхне кураж да продължи да живее. Според някои запознати, певицата дори вече увещава Вергил за деца, имайки предвид, че възрастта ѝ напредва – в края на този месец тя ще навърши 40 години, което кара биологичния ѝ часовник да се обажда все по-често.

Преди Вергил Райна имаше връзка с Валери Тюлеков, но там нещата не се получиха, а певицата и до днес определя романса си с него като огромна грешка. Сега обаче нещата с Вергил са напълно различни и по всичко изглежда, че двамата си пасват повече от добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *