АСТРО

Предсказанията за Новата 2019 година

Преди всяка Нова година тръпнем в очакване какво ще ни донесе тя. Изпълнени сме с надеждата, че ще започне един нов и по-добър период в живота ни. Едновременно с това обаче в душите ни се прокрадва и страхът пред неизвестното. Отговор на нашите вълнения са предсказанията на великите ясновидци, предрекли бъдещето със столетия напред.

Сред най-популярните гадатели в световен мащаб е великият Нострадамус.

Роден е в Южна Франция през 1503 г., направил е пророчества за хилядолетия. Около 70% от това, което е казал, вече се е сбъднало. Останалото явно предстои. Най-известният му труд „Предсказания” се появява през 1555 г. Книгата съдържа над 900 закодирани четиристишия, които предсказват бъдещето на света.

Тълкувателите на Нострадамус разкриват, че той определя 2019 г. като година на справедливостта. Кармична година, в която всеки ще получи това, което заслужава – според делата си.

Ясновидецът предрича, че ще има резки климатични промени и други природни катаклизми. Ще се случат много земетресения, наводнения, ще бушуват силни урагани в топлите страни и в Северна Америка. Учени от цял свят ще се обединят в борбата срещу замърсяването на околната среда, което ще бъде жизненоважно за оцеляването.

За богатството и парите Нострадамус казва, че ако бъдат използвани за добри цели, те ще се умножават през годината. Но ако се употребяват със зла умисъл, ще настане голяма финансова криза.

От 2019 г. започва период, в който медицината ще отбележи големи успехи. Ще бъде открит цяр за много болести, нелечими досега. Смъртността ще намалее, ще се намерят нови средства за забавяне на стареенето. Не се очертава появата на нови болести.

Интересни са и прогнозите за 2019 година на българските гадатели – Ванга, Слава Севрюкова, Преподобна Стойна, Петър Дънов.

В предсказанията си петричката врачка никъде не назовава конкретно 2019 г. Но говори за края на второто десетилетие на ХХІ век, което е именно сега. За този период Баба Ванга предрича, че действията на огромна страна ще донесат мир в света. Явно визира Русия, Китай или САЩ.

„Земята ще се разбунтува и мнозина ще загубят живота си.” – това изказване на пророчицата напълно съвпада с казаното от Нострадамус за 2019 г., че ще има много природни бедствия – урагани, земетресения, наводнения.

В още едно свое прозрение Ванга заявява: „Хората ще се убиват в името на вярата си.”. Знаем, че това вече е факт. Атентатите в Европа почти станаха ежедневие. Тя е категорична, че „старият ред ще бъде заменен с нов, приемлив за човека и за Бога”. Но как толкова бързо може да се случи това, ни остава да доживеем и видим.

За бъдещето на България Слава Севрюкова прави следното обнадеждаващо предсказание: „Ще дойде време, когато жена ще изиграе важна роля за спасяването на България. И тази жена ще е духовен тип жена!”.

Независимо от Севрюкова, Ванга предрича същото: „Руса жена ке помогне на страната.”.

Редица руски пророци предсказват, че 2019 е годината, в която ще се сформира мощен Славянски съюз, който ще постави началото на нов Златен век за духовния подем и просперитета на славянските народи.

И за финал, но не на последно място, внимание заслужава посланието, което Слава Севрюкова отправя към българите, живеещи извън пределите на страната: „Предупредете нашите сънародници, които са сега в чужбина, да се прибират докъм 2023 – 2025 г., защото нататък ще бъде трудно!”.

Автор: Гана Василева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *