Поли Генова показа за първи път прекрасното си семейство

Една от големите ни поп звезди Поли Генова се носи на крилете на щастието. Певицата за първи път показа семейството си, откакто тя стана майка за първи път. През април Поли даде живот на момченце, което двамата с половинката й кръстиха Даниел.

В социалните мрежи Поли пусна снимки от семейна фотосесия, която двамата с любимия й Джоузеф Шардън са заснели по случай рождения му ден.

В Instagram Поли се обърна към мъжа си, пишейки следното: „Изненада! Честит рожден ден, татко Джо! Благословени сме да те имаме в живота си. Благодарим ти, че си най-страхотния баща и се грижиш толкова добре за нас!“, написа към снимката певицата.

Тъй като Джоузеф е холандец, към снимката Поли добавя и „Много те обичаме“, написано на холандски език.

Поли Генова

На снимките прави впечатление, че Джоузеф и малкият Даниел са решили да се облекат в идентични ризи, докато единствено мама Поли е облечена по-различно, носейки оувърсайз зелен пуловер.

Поли Генова и Джоузеф Шардън се запознаха по време на наградите на БГ Радио в Благоевград преди няколко години. В момента семейството живее у нас, въпреки някои информации, че Поли възнамерява да се премести в Холандия. Видимо обаче нейната кариера е тук, докато в чужбина би било далеч по-трудно за нея да се утвърди в ролята на певица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *