СВЕТСКИ

Шеф Манчев отново се жени! А избраницата е… (СНИМКА)

Един от най-известните готвачи в България шеф Иван Манчев отново ще мине под венчило. Известният кулинар и шоумен ще чуе „Менделсон“ в компанията на любимата си жена Ива Бека – дамата, която преди няколко години успя да „открадне“ сърцето му. Коя е Ива Бека – можете да видите ТУК.

Манчев и Ива Бека се запознават покрай своите деца, които стават гаджета преди тях. След като решават да ги запознят, между Иван и Ива се запалва искрата. Постепенно шеф Манчев поема инициативата и търси контакти с Ива, а опитите му за романтична развръзка се увенчават с успех. Може да се каже, че готвачът трябва да благодари на сина си Христо, благодарение на когото се случва и връзката му с бизнес дамата.

Любовта с Ива Бека действа учудващо добре на шеф Манчев. Укрилен от новата си връзка, той се мотивира да отслабне и да подобри фигурата си. Постепенно успява да свали над 20 килограма от снагата си, благодарение на което вече няма онзи огромен корем, който сме виждали от телевизионния екран.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Личният живот на шеф Манчев определено е доста бурен. Той първо се разведе с дългогодишната си изгора Марина, събирайки се с по-младата Цветомила. Двамата тъкмо се сдобиха с бебе, когато Манчев реши, че е време да прекрати връзката.

В бизнес план, всичко за кулинаря върви добре. Ресторантите му се радват на успех, като от известно време насам той има и собствен автосервиз. Занимава се и със софтуерна фирма, където вече работят доста хора.

шеф манчев ива бека
Шеф Иван Манчев и изгората му Ива Бека

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *