СВОБОДНО ВРЕМЕ

Кой ще спечели Hell’s Kitchen България за 2020 г.?

Кой ще бъде големият победител в Hell’s Kitchen България за тази година? Това е големият въпрос, който всички зрители си задават, когато вече сме на крачка от големия финал. В състезанието останаха петима участници, а шеф Виктор Ангелов ще реши кой ще вземе голямата награда: 100 000 лева и договор за работа в неговия ресторант.

Участниците, които останаха в предаването, вече носейки черните куртки, са както следва: Недялка, Галя, Реджеп, Цветомир и Атанас. Черна куртка получи и Георги, но той отпадна в четвъртък, след като за пореден път разочарова шеф Ангелов и тотално се провали в опитите си да направи поне един добър омлет.

Сега остава големият въпрос – кой ще получи стоте хиляди лева?

Недялка Hell's Kitchen

Недялка е най-възрастният участник в предаването този сезон. Тя има 12-годишен опит като готвач. Самата Нели споделя, че именно готвенето я е спасило в един мрачен етап от нейния живот. Тя се надява, че с участието с в Hell’s Kitchen ще вдъхнови и своя син да се захване с тази професия. Недялка е несъмнено един от най-силните участници тази година. Тя рядко прави грешки и има качества на лидер, които вече е показвала. Останалите участници не харесват силно изразения ѝ характер, но е факт, че тя се справя страхотно до момента.

Галя Hell's Kitchen

Галя е може би голямата изненада на сезона. Тя работи като готвач единствено през лятото, като през останалото време е детска учителка. Всички подценяваха Галя, но тя е сред участниците, които най-силно се развиха този сезон. Младата жена, която все още няма 30 години, показа страхотен нюх на станция „Месо и риба“. Почти винаги месото ѝ е приготвено точно така, както трябва. Това е силното ѝ оръжие, толкова близо до финала.

Реджеп Hell's Kitchen

Реджеп е може би участникът с най-високо самочувствие през тази година, но трябва да признаем, че увереността му има покритие. Реджеп, който дълго време е работил в чужбина, най-вече в Италия, се доказа като един от най-големите фаворити за голямата награда. Някои зрители не го харесват заради силното му его, но няма спор – когато му е ден, той е способен на страхотни неща в кухнята.

Цветомир

Цветомир е истинска енигма в Hell’s Kitchen през тази година. Цецо е работил в ресторанти със звезди „Мишлен“ във Франция, а когато готви сам, той прави истински произведения на изкуството. Големият проблем обаче идва тогава, когато Цветомир трябва да работи в екип. Тогава нещо сякаш се случва с него, което на няколко пъти извади шеф Ангелов извън нерви. Може ли Цецо да покаже магията си именно на финала?

Атанас Hell's Kitchen

Атанас е петият участник, който остана в Топ 5 на Hell’s Kitchen за 2020 година. Наско дълго време готви с жените, като в дамския отбор той бе един от най-надеждните и постоянни участници. После обаче мина при мъжете и сякаш не успя да се сработи добре с тях. Подобно на Цветомир, Наско е способен да прави виртуозни ястия, но често работата му в отбор не е на нужното ниво. На няколко пъти Атанас бе близо до отпадането, но с достатъчно хъс той успя да се доближи до финала.

А кой е вашият фаворит за спечелване на Hell’s Kitchen 2020? Оставете своето мнение в коментарите под статията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *