СВЕТСКИ

Петя Дикова роди второ дете, вижте на кого го кръстиха

Петя Дикова се сдоби с второ дете! Честито!

Днес телевизионната водеща стана майка за втори път, а новината съобщи щастливият татко – поетът Илиян Любомиров. Дъщерята на Сашо Диков и Аня Пенчева е родила второ момченце, а то носи името на своя баща Илиян.

Ето какво написа във фейсбук профила си Илиян Любомиров-старши, вероятно не можещ да си намери мястото от щастие:

„Днес се роди нашият син Илиян Илиянов Любомиров. Той също като брат си Александър се ражда истински юнак 4140 г и 54 см.
И Илиян-младши, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на д-р Анатолий Дуковски, д-р Валери Нецов, д-р Иван Иванов и на целия екип на УМБАЛ „Софиямед“, които направиха раждането в тази извънредна ситуация леко и спокойно.
Петя, няма да ми стигне един цял живот да те обичам. Благодаря ти, че сбъдваш най-съкровената ми мечта. Преди теб не познавах щастието. Синко, добре дошъл на този свят.“
А ето го и самия пост:

На цялото семейство пожелаваме здраве, щастие и сплотеност! И винаги да се подкрепят! Бързо възстановяване на младата мама Петя Дикова! Сигурни сме, че Илиян и Петя ще имат едни хармонични и здрави отношения, които да осигурят щастието на техните деца. Това е най-важното, всичко друго е на заден план!

Снимки: Facebook.com/Илиян Любомиров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *