АСТРО

Павел Глоба с тежка прогноза: Тези две зодии ще бъдат наказани в края на месеца

Известният руски астролог Павел Глоба попари две от зодиите, заявявайки, че те ще бъдат наказани сериозно в края на месеца.

Според предупреждението на Глоба, краят на месец август ще бъде особено тежък за два от зодиакалните знаци. Те трябва да бъдат подготвени за нещо неособено приятно и да опитат да се справят възможно най-добре със ситуацията. Някои от изпитанията пред тях могат да се окажат дори непосилни, твърди авторитетният руски астролог.

За сметка на това и понеже във Вселената винаги има баланс, друг от зодиакалните знаци ще се радва на сериозен просперитет, което ще породи завистта на останалите.

Ето кои са двете зодии, които трябва да се приготвят за тежки моменти и кой от знаците ще се радва на щастие:

Овен

Очаква се в края на август „овните“ да преживеят мъчителни моменти. Те ще бъдат „възнаградени“ според собствените си заслуги, а предателства от тяхна страна ще станат причина за предстоящо възмездие.

Някои от овните ще направят ужасни неща на близките си хора, които ще причинят много болка. В края на месеца обаче Вселената ще се „разплати“ с тях и ще ги накаже подобаващо. Ще им даде урок, който те никога няма да забравят.

Дева

В самия край на август, представителите на зодия Дева ще попаднат в същинска мрежа от съмнителни връзки, което сериозно ще ги „оплете“.

Те ще поддадат на лоши навици и моментни хобита, като дори няма да забележат, че са достигнали дъното на социалния си живот.

Водолей

При водолеите ще бъде съвсем различно – те направо ще ударят джакпота в края на месеца. Представителите на този зодиакален знак ще постигнат практически всичко, което са си поставили за цел. Ако сте трудолюбиви и усърдни в работата си, това ще ви донесе и повишение в службата.

Тук ключова роля ще изиграе личният живот на водолеите. Тези, които са самотни, имат отлични перспективи да срещнат бъдещата си половинка. Поради това не бива да пренебрегвате всички нови срещи и запознаства, с които животът ви възнаграждава.

Междувременно водолеите, които вече са обвързани, ще се радват на хармония във връзката си, казва в прогнозата си Павел Глоба.

Не пропускайте да ни последвате във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *