СВЕТСКИ

Нур от „Сега и завинаги“ показа първа снимка на бебенцето си

Известната турска актриса Амине Гюлше, която българските фенове познават като Нур от сериала „Сега и завинаги“, показа първа снимка на бебето си.

Амине е половинката на известния немски футболист от турски произход Месут Йозил, който понастоящем играе за английския гранд Арсенал. Амине и Месут показаха в Instagram първа снимка на бебенцето им, която носи името Еда. На снимката Месут държи дъщеричката си в ръце, като в същото време нежно целува Амине по челото. Двамата видимо са на крилете на щастието, което е напълно нормално при подобно събитие.

Амине Гюлше
Щастливите Амине Гюлше и Месут Йозил

В Instagram щастливата двойка написа: „Благодарни сме, че нашата дъщеря Еда се роди здрава“.

Амине Гюлше е една от най-популярните актриси на Турция в настоящия момент, макар и да е родена в Швеция. През 2014 година тя спечели и конкурса Мис Турция в своята родина. През същата година Месут Йозил постигна най-големия успех в кариерата си, печелейки Световното първенство с Германия.

Месут и Амине вече са семейство. Те се ожениха на пищна церемония в хотел „Четири сезона“ в мегаполиса Истанбул. Събитието бе колосално, а кум на двамата влюбени бе самият президент на южната ни съседка Реджеп Ердоган. Месут използва събитието, за да се отдаде и на благотворителност, осигурявайки храна за повече от 15 000 турски граждани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *