СВЕТСКИ

Ненчо Балабанов показа порасналия си син Богомил (СНИМКА)

Актьорът Ненчо Балабанов е един от големите любимци на българската публика. Той стана популярен с изявите си в „Господари на ефира“, където дори стигна до ролята на водещ. Последваха участия и във филми и сериали, с които той придоби още повече известност. Ненчо се представи страхотно и по време на участието си в най-популярносто риалити „Като две капки вода“. Той бе част и от първия сезон на шоуто „Маскираният певец“.

Тези дни Ненчо Балабанов показа в мрежата своя пораснал син Богомил, който е единственият му наследник засега. Момчето е вече на 15 години и видимо е в прекрасни отношения с баща си. Някои дори споделиха мнение, че Богомил прилича на татко си.

Богомил е рожба на Ненчо Балабанов от брака му с 11 години по-възрастната Ралица, с която обаче вече не са заедно. Ето и как изглежда малкият Богомил:

Ненчо Балабанов
Ненчо Балабанов с 15-годишния си син Богомил

Ненчо Балабанов и бившата му изгора Ралица живеят заедно само няколко години, преди да се разделят. Актьорът дори оставя жилището на жена си, която отглежда в него сина им Богомил. Ралица има и дъщеря от предишен брак.

Самият Балабанов споделя в интервюта, че ако двама души вече не се обичат и разбират, по-добре е да се разделят. „В миналото са живели на принципа „Какво ще кажат другите“, но аз не съм привърженик на това“, споделя той.

Съветът на HubavaJena.bg: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на родните звезди, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

В миналото Ненчо Балабанов имаше връзка с певицата Йоана Драгнева, с която обаче също се раздели. Днес той отрича да има нова любов, но признава, че с радост би имал още едно дете.

Колкото до Богомил, тийнейджърът определено е наследил артистичността на баща си. Той не само пее, но умее и да танцува. Има чувство за хумор, също като татко си, и вероятно също ще опита да се впусне към актьорската кариера. Богомил има още няколко години, преди да реши дали да кандидатства в НАТФИЗ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *