СВЕТСКИ

Най-хубавото нещо се случи на Ели Гигова

Журналистката Ели Гигова е на път да изживее най-щастливите мигове в живота си до този момент. Брюнетката е бременна с първото си дете, съобщава „Уикенд“.

В момента Ели, която бе водеща на сутрешен блок в националната телевизия, се намира в шестия месец на своята бременност. Живот и здраве, очаква се щастливото събитие да се случи в края на летния сезон. Ели, която е дъщеря на милионера Николай Гигов, в момента работи като асистент на евродепутата Емил Радев в Брюксел. Наскоро обаче тя се е прибрала отново в България, но временно.

Ели Гигова е вече на 39 години, като за нея това е един от „последните влакове“ да стане майка. Не се очаква обаче тя да роди в София, като най-вероятно ще го направи в чужбина. Бащата на бебето е чуждестранен гражданин, който също живее и работи в Брюксел. Най-вероятно там ще се проведе и раждането. Ели и бащата на детето ѝ се познават от по-малко от две години, но бързо връзката им е преминала на следващо ниво.

Прочетете още: Ева Веселинова показа за първи път близнаците! (СНИМКА)

Пред близките си Ели споделя, че най-сетне е успяла да намери мъжа на живота си. В миналото тя имаше връзка с известния бизнесмен Петко Димитров, но нещата между тях не се получиха. Засега Гигова крие любимия си от публичния живот и не желае да го показва. Нейният баща Николай Гигов обаче вече го е одобрил и е дал зелена светлина на връзката им.

Ели Гигова
Красивата Ели Гигова

От години насам Николай Гигов мечтае за внуче и изглежда, че най-после тази негова мечта ще се сбъдне. Ели е негова единствена наследница, поради което е разбираемо защо оръжейният бос е толкова нетърпелив за появата на бебе. През тази година Гигов навършва 60 години, а внуче би представлявало най-големият подарък за него.

Прочетете още: ЕТО Я КРАСАВИЦАТА, КОЯТО РОДИ ДЕТЕ НА РОСЕН ПЕТРОВ (СНИМКИ)

Известно време Ели Гигова живя в американската столица Вашингтон, преди да се прибере в България. За кратко тя бе водещ на сутрешния блок на БНТ, но скоро след това красавицата реши да замине за Брюксел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *