СВЕТСКИ

Кубрат Пулев: Искам деца от Андреа!

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев призна, че се чувства готов да има деца. Както е известно, спортистът от много години насам е във връзка с фолкзвездата Андреа. В интервю пред Ива Софиянска-Божкова и Мон Дьо той призна, че с радост би се сдобил с наследници. Той смята, че времето за това вече е дошло.

„Много е важно, когато на един човек му се даде всичко, да може да го оцени. Обикновено не оценяваме нещата, докато не ги изгубим. Надявам се нещата с Андреа да тръгнат в правилната посока и след време да имаме деца. Аз съм готов още от 30-годишен, когато понатрупах доста пари и се чудех какво правя по тези заведения вечер след вечер, седмица след седмица. Защо и какво следва от тук нататък. В един момент трябва да има някакво развитие. Аз обичам да се развивам, не да седя на едно място. Жените също трябва да имат някакво развитие, защото тях природата ги притиска. И ако те не го направят, тя наказва“, заяви боксьорът.

Той призна, че в момента отношенията му с певицата не са в идеална посока, но смята, че това ще се промени съвсем скоро.

„За съжаление с Андреа не сме в някакъв много перспективен етап и да кажа, че вече е решено. Дори не сме пробвали да тръгнем в правилната посока. Но аз мисля, че нещата ще си дойдат на мястото в един момент. Да имам деца, мисля че това ще бъде голям успех за мен. Тази тема не ме измъчва, но просто го мисля, защото го искам. Искам да се променят нещата. Имам чувството, че с нея сме малко сблъсък на характери. Но аз мисля, че нещата ще се изгладят. Грешките, които съм допускал, няма да допускам повече, защото и времевият обръч се стеснява все повече, особено за нея”.

Кобрата посочи, че откакто е станал известен и е забогатял, неговите приятели са станали по-малко.

„С годините и славата приятелите станаха по-малко. Много от тях се оказаха такива само за маса, за купон. Показаха ми, че не може да се разчита на тях. Давал съм пари на заем на приятел и после забравя изобщо да ми ги върне. И накрая ми казваха: „Трябва да ни оставиш тези пари, защото ние толкова години сме до теб и те подкрепяме”. Излиза, че си плащах, за да имам приятели”, каза Кубрат Пулев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *