СВЕТСКИ

Дъщерята на Юлиан Вергов с кецове и „Лада“ на бала (СНИМКИ)

Алена, дъщерята на актьора Юлиан Вергов, успя да ни изненада приятно с решенията, която тя взе по отношение на своя абитуриентски бал.

Противно на всякакви общоприети норми и клишета, Алена реши да смени високите токчета с кецове за своя ден на завършване. Също така, тя реши да се откаже от възможността да се повози в скъпа лимузина, като вместо това се появи на бала си със стара, но добре реставрирана „Лада“.

По този начин Алена отново показа, че е артистична и нестандартна натура – нещо, което тя видимо е наследила от своя баща. Снимките ѝ бързо се завъртяха в онлайн пространството, а повечето хора я поздравиха за решението ѝ да бъде извън клишетата, за разлика от повечето си връстнички.

Прочетете още: Порасналата дъщеря на Орлин Павлов е истински бонбон (СНИМКА)

Самата рокля на Алена бе в лилаво, а за празника тя бе избрала кецове в бял цвят. Самото облекло на девойката също не бе толкова разголено, колкото на повечето останали момичета, които завършват училище и искат да се покажат възможно „най-секси“ на бала си.

Ето и как изглеждаше прелестната Алена Вергова на своя абитуриентски бал:

Все още не знаем към какво професионално бъдеще се е насочила Алена. Възможно е тя да потегли по стъпките на баща си и да се захване с актьорство, но нищо чудно да си е избрала нещо съвсем различно.

Алена Вергова е рожба на любовта между Юлиан Вергов и Ирина Ялъмова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *