Милка Игнатова представя детска книжка с интересни развиващи игри

„Със стихове и игри сезоните научи“ е цветна детска книжка с интересни игри, която има за цел да превърне ученето в забавление. Темата Сезони запознава най-малките с годишните времена и характерните промени, свързани с тях. Съдържанието на книжката включва дванадесет авторски стихотворения за сезоните.

Поезията е един от лесните начини децата да научат и усвоят информация за заобикалящата ги среда. По този начин се обогатява техният речников запас. Всеки текст е онагледен с цветна и пъстра картина, която вдъхва живот на стиха и грабва вниманието на малките читатели.

Всичко това се допълва с интересни развиващи игри и упражнения, които благоприятно влияят на езиковите процеси и други като фина моторика, мислене, внимание и памет. Подходяща е най-вече за деца в предучилищна и начална училищна възраст, както и за всички любители на весели стихотворения.

детска книжка

Автор на детската книжка е Милка Игнатова. Тя е магистър логопед по професия. Завършила е бакалавърската си степен в СУ „Св. Климент Охридски“, а магистратурата си добива в Нов български университет. Като дете прави първите си опити в писането на поетични текстове. Печели няколко пъти първо място за писане на авторско стихотворение на общински конкурси. Смята поезията и работата си с деца за нейно призвание. Тази книжка обединява голямата й любов към децата и поезията.

Със стихове и игри сезоните научи през цялата година забавление ще има!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *