Красота

Derma-act на живо: Как да се грижим за кожата?

“Как се постига красотата?” – това е въпрос за милиони, чийто отговор всяка жена неуморно търси. За съжаление, губейки се в потока от информация, често попадаме на напълно погрешна, дори опасна такава, която по-скоро може да ни навреди, отколкото да ни помогне.

Здравето на нашата кожа е един от основните фактори, когато става дума за женската красота. Хубавата кожа винаги изпъква и прави добро впечатление, поради което компромисите тук са изключени. А когато става дума за кожата ни, вярната рецепта винаги е била една и съща – да се доверим на специалистите.

Водени от желанието си да помогнат в търсенето на перфектната кожа, Derma-act обединяват сили с нашия сайт “Хубава жена”, портала BG-mamma, сайта “Момичетата от града”, Facebook групите Майките на София, Пластична и естетична хирургия, Позитивните майки и (Без)опасна красота за едно специално онлайн събитие. Едни от най-добрите специалисти в България ще отговарят ексклузивно на вашите въпроси, свързани с най-добрата грижа за кожата и търсенето на красотата.

Събитието ще се проведе в рамките на един час и ще стартира на 16 септември в 19:30 часа във Facebook страницата на Derma-act. Популярните лица Алекс Петканова, Мария Силвестър и Олга Модева ще задават вашите въпроси, без каквато и да е редакция, на трима от водещите специалисти на Derma-act: д-р Стиляна Трендафилова, д-р Мария Хаджийска и д-р Мариела Клаклова.

 

Специалното Facebook събитие ще се проведе под надслов, че за да постигнем желаната красота, трябва най-вече да бъдем добре информирани.

Всеки един от зрителите на лайвстрийма, който зададе въпрос на тримата специалисти, ще участва в тегленето за 1 от общо 5 ваучера за двама за -50% на всички процедури в Derma-act (НЕ ВАЖИ за козметични процедури, консултации и продуктите на Allergan, RADIESSE, RESTYLANE, както и за посещение при д-р Трендафилова и д-р Хаджийска).

Повече за експертите на Derma-act:

Д-р Стиляна Трендафилова завършва Медицински университет “Д-р Параскев Стоянов”, гр. Варна през 2011 г. От 2012 г. до 2016 г. специализира в Клиника по дерматология, венерология и алергология във ВМА, София. Работи в сферата на клиничната и естетична дерматология, като посещава всички ежегодни европейски конференции в областта. Има сертификати за практическо обучение за работа с лазери, поставяне на филъри и ботулинов токсин, и за извършване на различни естетични манипулации.

Д-р Мария Хаджийска завършва медицина 2016 г. с грамота за отличен успех и постижения в медицинската наука. Специализира кожни и венерически болести в УМБАЛ “Александровска”. Има 2 дипломи по дерматоскопия на кожни образувания. Притежава диплома за инжектиране на филъри от RA академия във Великобритания. Член е на европейската академия по дерматология и венерология, международното дружество по дерматоскопия и хистопатология.

Д-р Мариела Клаклова е завършила Медицински университет София през 2018 година. По време на редовното си следване е участвала в редица студентски конгреси и семинари за обогатяване на познанията си по отношение на новите технологии и похвати в медицинaта. Професионалните й интереси са насочени към лазерните технологии и процедурите за моделиране на тялото, както и приложението им в различни сфери на дерматологията и естетиката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *