„Маскираният певец“ – кой се крие зад маските тази година?

Още с първия си лайф участниците във втория сезон на шоуто „Маскираният певец” по NOVA провокираха зрителите със своите впечатляващи костюми. Докато през първия сезон разпознаването на лицата зад маските не беше толкова трудно, сега теориите на зрителите за това кои са маскираните звезди са стотици.

Ефектните костюми, изработени от Кремена Халваджиян, направиха отгатването още по-трудно дори за панелистите от първия лайф Михаела Маринова, Владо Пенев и Азис. Стигна се дори дотам актьорът Владо Пенев да изкаже предположение, че Лили Иванова се крие зад една от маските.

На официалната страница на формата зрителите се надпреварват да гадаят кои са лицата, сложили атрактивните маски.

И докато едни си служат с убедителни аргументи, на други им е доста трудно дори да предположат кои са маскираните. Оригиналните костюми отлично скриват истинската същност на звездите, а и тяхното сценично поведение и подадените улики невинаги улесняват задачата и на най-добрите „детективи”.

Булката, която излезе първа, със своето майсторско изпълнение и професионализъм на сцената накара много от зрителите да смятат, че това всъщност е Луна. Като аргументи те изтъкват сходната физика, както и признанието на Булката, че за нея не е проблем да живее далеч от шумния град, а знаем, че фолк певицата Луна е от Шумен. Има обаче и други предположения за участника зад маската на булка – колежката на Луна Галена.

Маскираният певец

За това кой се крие зад костюма на Баба Яга предположенията са в две посоки. Според част от зрителите, това е актьорът Иван Юруков. Други считат, че е Асен Блатечки, защото и уликите водят по-скоро към него – увлечението му към спортове като футбол, плуване, хандбал и гребане. Освен това е и шампион по традиционно карате. Самият актьор често е споделял, че единият му дядо е бил шампион по бокс, вуйчо му и чичо му са играли в „Левски”, а той пък има черен колан по карате.

По-голяма част от зрителите пишат на страницата на шоуто, че Мозъка е Ненчо Илчев. Подсказките във визитката му са кадрите от Културния дом и от езерото в кв. „Дружба”, а знаем, че оттам се излъчваше „Комиците”. Другата улика – че живее на осмия етаж и че чете доста, също навежда мисълта за Ненчо Илчев.

Зад малко плашещия чар на Палячи повечето зрители са сигурни, че се крие Люси Дяковска.

Костюмът на Змията се хареса изключително много, а уликите подсказаха, че може би маскираният е Коцето Калки, защото е силно вярващ и има вече два брака.

Маскираният певец

За Златния част от публиката предполага, че е Петко Димитров, а други са твърдо убедени, че става въпрос за фолк певеца Фики.

Най-трудна за разпознаване се оказа Книгата. За лицето, криещо се зад тази интересна маска, хипотезите са, че е или Нели Рангелова, или нейната колежка Милена Славова.

Категоричното мнение на зрителите за лицето зад маската на Очите е, че това е фолк певицата Мария. Уликите отвеждат към нея, защото тя се отказа от сцената неотдавна и има намерение да пише автобиография.

Уникалният костюм на Бебето със сигурност ще превърне този персонаж в един от любимите образи за зрителите и панелистите. Всички са нетърпеливи да научат кой успява така сполучливо да ги заблуди. До този момент предположенията клонят към Димитър Рачков, досегашен водещ на шоута заедно с Васил Василев – Зуека.

Маскираният певец

Не по-малко любопитство и интерес предизвика и образът на Плашилото. Надписът „Не разговаряйте с ватмана”, който се появи по време на уликите, насочва към Евгени Минчев, за който е известно, че е карал трамваи в миналото.

Много лесно бе разпозната певицата Есил Дюран, скрита зад маската на Ангела. За Азис не остана съмнение, че това е тя, тъй като те са колеги, но и добри приятели.

Журито бе силно впечатлено от оригиналния костюм на Светлината и има предположения, че всъщност това е певецът Стефан Илчев.

маскираният певец

Силният пол вече си избра любим образ – Хищницата, която пръскаше много сексапил на сцената. Предположенията са за Михаела Филева или по-скоро за фолк певицата Райна. Не само осанката, но и самочувствието  и внушението за хищничество водят до тези заключения. Като допълнителен аргумент е и силната й вяра в любовта и това, че е побеждавала в конкурс за красота.

В края на шоуто Макарона развълнува всички в залата до такава степен, че те станаха на крака, завладени от разтърсващото изпълнение. Няма спор, че зад този образ стои професионална певица, а в социалните мрежи мненията са най-вече за фолк певицата Десислава. Освен че е от Раднево, намиращо се в Южна България, всички знаят, че за нея не представлява трудност да изпълнява по неповторим начин различни стилове музика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *