СВЕТСКИ

Актриса от „Откраднат живот“ се показа без капка грим на лицето (СНИМКА)

Става все по-модерно сред звездите да се показват без капка грим по лицата им. Много български, а и световни знаменитости се пускат по този начин в социалните мрежи, показвайки една по-рядко виждана страна от себе си. И честно казано, наистина харесваме тези снимки, защото виждаме любимите си обществени фигури в една много по-натурална и естествена светлина.

Сега нещо подобно направи и актрисата от „Откраднат живот“ Дария Симеонова. Дария, която в сериала на „Нова“ играе пиарката Наталия, изненада феновете си във „Фейсбук“ с именно подобна фотография.

„Ей така, без грим, без филтри… просто с пожелание за хубава вечер и… Честит празник! ☀️🌸🐥“, написа актрисата в социалната мрежа, пускайки снимка без грим, специална прическа или макиаж.

Дария Симеонова
Красивата актриса Дария Симеонова показа как изглежда без капка грим по себе си

В коментарите под снимката Дария Симеонова получи множество комплименти за своя естествен и натурален вид. Нейните приятели и фенове определено харесаха начина, по който изглежда. Доказателство за това са хилядите харесвания, които тя успя да събере.

Отскоро Дария Симеонова е майка, като тя вече се грижи за първото си дете. Актрисата успява да съчетава майчинството със своите професионални ангажименти. Освен че участва в „Откраднат живот“, тя играе редовно и в театъра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *