СВЕТСКИ

Помните ли Марио от „София ден и нощ“? Няма да го познаете днес (СНИМКА)

Помните ли Марио от „София ден и нощ“? Това риалити се превърна с истински хит в българския телевизионен ефир. Макар и в него да участваха хора, които не са професионални актьори, а аматьори, те се справяха дори по-добре от доста професионалисти в жанра.

Няма спор, че „София ден и нощ“ бе един от най-гледаните ТВ продукти в ефира на „Нова“. Рейтингите на предаването бяха близо до рекордни, а актьорите в него се превърнаха в истински телевизионни звезди. Те бързо натрупаха десетки хиляди последователи в социалните мрежи, а дори и днес лицата им са разпознаваеми на улицата.

Повечето хора бяха фенове на Митака, но истината е, че и другият мускулест мачо Марио беше доста известен, особено сред дамите. В ролята на Марио от „София ден и нощ“ бе фитнес маниакът Адриан Зурков, който силно впечатлява с атлетичното си тяло. Той добре се допълваше с колежката си Теди Цветкова, която бе в ролята на огнената Джулия. Чаровната блондинка Бояна Генова също бе много известна.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Днес вече са минали няколко години от края на сериала, но Марио от „София ден и нощ“ продължава да бъде изключително популярен в светските среди. За това спомага и атрактивната му визия, разбира се. Адриан продължава да поддържа мускулите си във фитнес залата, като дори изработва тренировъчни режими и диети за десетки клиенти. Така той лесно се издържа, правейки това, което обича. Известно време Зурков пребиваваше и в Америка, където също се занимаваше активно с фитнес.

От една от последните снимки на Адриан Зурков виждаме, че той доста се е променил. Той вече е скъсал с момчешкото си излъчване и изглежда доста по-зрял. Ако преди беше просто един нахакан младеж с мускули, днес той изглежда като истински мъж. Някои обаче отбелязват, че според тях промяната му е твърде драстична, но както се казва – всеки сам може да си реши с каква визия да се представя.

Марио от София ден и нощ
Ето как изглежда Адриан Зурков в момента

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *