Алена с много мрачна прогноза за следващата 2021 година

Един от най-известните астролози в България Алена предупреди, че би трябвало да очакваме тежка 2021 година. Тя посочи, че следващата година може да ни донесе разруха, ако не внимаваме с думите си. 2021 ще бъде година, подвластна на Меркурий.

2020 е годината, белязана от коронавирус. Алена я определя като „година на изчистване“. Тя добавя: „2020 е година, която ще остави поучителни следи в нашия живот. Някой не се съобразиха с нея и понесоха своето кармично наказание“. Настоящата година е била подвластна на Уран, допълва астроложката.

Заради предстоящите парламентарни избори, 2021 година няма да бъде лесна за България, допълва Алена. Тя обаче казва, че годината може и да се окаже перфектна, ако видим предизборни кампании, водени с разумен диалог.

Тя даде съвет на новите партии – да не бързат с издигането на лозунги. „Годината е подвластна на Меркурий и в нея ще се прояви това, което досега е било скрито“, казва тя.

„Може да се очаква интелектуално израстване и много промени. На личностно ниво е възможно да настъпи истинска разруха, особено в битово отношение. Ако внимаваме обаче, може да се избегне и тенденцията да се обърне“, казва още астрологът на bTV.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *