СВЕТСКИ

Мария Игнатова показа приказния си дом (СНИМКИ)

Някогашната „господарка на ефира“ Мария Игнатова покани феновете си в своя дом. Не буквално, разбира се, а чрез снимки, която тя качи в социалните мрежи.

В момента блондинката се носи на крилете на любовта и всички знаем това. Мария е във връзка с интелектуалеца Ивайло „Нойзи“ Цветков и не крие, че вероятно никога не се е чувствала толкова щастлива, колкото в момента. Дълго време журналистката имаше връзка с комика Димитър Рачков, но отношенията им изстинаха и се стигна до раздяла. Така Мария се изнесе от апартамента на актьора в тузарски затворен комплекс, нанасяйки се в красивата къща на майка си.

Тези дни Мария Игнатова показа снимки на приказния дом, в който живее. Имотът представлява красива къща, намираща се в самите поли на Витоша. Кадрите показват уютна веранда, голям двор с много красиви цветя, в който водещата пие кафето си сутрин. Местоположението на къщата позволява дългите разходки в планината, които Игнатова предприема редовно.

Тя е на няколко етажа с голяма беседка, където се събира семейството за обяд или вечеря в топлите дни.

Тя е категорична, че предпочита бягството в природата за сметка на светски изяви, макар че не отказва и чаша просеко от това на продуцента Маги Халваджиян, с явната цел да му направи реклама.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *