КРАСИВА

„Малка черна рокля“ според типа фигура

„Малката черна рокля“ е универсален елемент от гардероба на всяка жена. И според нас, всяка жена трябва да притежава поне една такава. Най-хубавото в „малката черна рокля“ е че е подходяща за всеки повод, зависи само с какви аксесоари, грим и прическа ще се съчетае. Но бързо може да преминете от „бизнес“ към „парти“ визия. Ето и няколко съвета към вас дами, как според фигурата си да изберете „малката черна рокля“.

Фигура тип „круша“

Жените с форма на „круша“ имат по-пълни бедра и ханш в сравнение с горната част на тялото, което е значително по-дребно. Ето защо, най-добрата малка черна рокля за този тип фигура е с „по-извит“ силует, леко разкроени след талията. Силуетът на роклята дефинира и подчертава малката талия, докато маскира долната част на тялото. Хубаво е жените с този тип фигура да не залагат на прекалено къси рокли, а с дължина до коляното, което оптически издължава силуета и прикрива по-проблемните зони.

Фигура тип „пясъчен часовник“

Известна като крайната женска фигура, типът пясъчен часовник е пищна и „криволичеща“. Тези видове тяло имат по-пищен бюст, по-малка талия и заоблени бедра. За да подчертае тези криви тялото, рокля тип „прегърни ме“ е перфектна. Не само изглежда страхотно на фигура пясъчен часовник, а може и лесно да преминете от ден на нощ с бързата смяна на аксесоарите.

Фигура тип „ябълка“

Обикновено с по-широки рамене и по-тесни бедра, типът на ябълковото тяло изглежда особено страхотно в класическите рокли. Този тип тяло трябва да избере рокли, които имат деколте тип лодка или по-заоблено, за да балансират с раменете.

Права фигура

Тънките фигури, които са прави или атлетични, могат да носят почти всяка малка черна рокля, която изберат. Но ако искат да създадат илюзията за повече извивки, най-добрият им залог е „по-натрупана“ рокля, трябва да има повече елементи по нея, които да създават илюзията, че е по-обемна. Хубаво е да има шифон, дантела, някаква различна материя и текстура. Хубавото при жените с прави фигури е точно това, че могат да експериментират с текстурите. А пеплом акцент в талията дава появата на по-пищни бедра, за разлика от талията.

Ето така, мили дами, можете лесно да изберете вашата „малка черна рокля“, без да се притеснявате от типа на вашата фигура. Обличайте я и ние ви гарантираме, че ще изглеждате зашеметяващо. Само не забравяйте да вдигнете високо главата си, да вървите гордо и да се усмихвате, защото външната красота идва първо отвътре.

Автор: Николая Станкова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *