СВЕТСКИ

Кой е Wosh MC?

Wosh MC е един от новите участници във втората част на тазгодишния Big Brother: Most Wanted. На пръв поглед – възпитан млад мъж. Но кой е Wosh MC в действителност?

Рожденото му име е Стефан Иванов Иванов. Роден е в София през не толкова далечната 1984 година, а баща му е известният български актьор Иван Иванов. Артистичността на Стефан явно тече в кръвта му, защото майка му също е актриса – Петя Силянова. 

Предвид талантливите му родители, никак не е изненадващо, че Стефан е изучавал кинорежисура в Нов Български университет.  Той заснема и филм за баща си и ролите му в киното. Заглавието на 27-минутния филм е „Добре дошъл у дома“ и е излъчван по БНТ.

Оказва се, че музиката влече Стефан повече от киното. Wosh MC е хип-хоп изпълнител и композитор. С музика се занимава още от училище и първата му любов е рапът. В него харесва свободния стил и възможността да изразяваш себе си.

Към биографията на Стефан можем да добавим и това, че той е основател на звукозаписната компания Stick Insect Records.

В музикалната си кариера той е част от групата  The Top Stoppers. Заедно имат издаден дебютен албум – „Get The Benjamins“.

За първи път Wosh MC влиза в къщата на Биг Брадър през 2014 година, когато стига до финал заедно с Йорданка Христова и Влади Въргала. Той самият е изненадан до къде е стигнал.

Тази година той влиза в къщата на Big Brother Most Wanted, надявайки се всичко да мине по мед и масло. Казва, че е по принцип е спокоен човек и мрази скандалите, но ако се случи да участва в такъв, то тогава границата е прекрачена – качили са се на главата му, танцуват отгоре и едва ги понася. Влиза в къщата заради „тайното и неочакваното“, както сам казва. И заради приятелка, която го гледа.

Пожелаваме успех на Стефан в къщата на Биг Брадър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *