СВЕТСКИ

Историята на Кейт Мидълтън и тормоза в училище

Тормозът в училище е наболяла тема от години. Децата могат да бъдат жестоки. Това е универсална истина и пробем, с който дори самата херцогиня на Кеймбридж Кейт Мидълтън е трябвало да се справи. Като дете Кейт е била тормозена непрестанно и това я е накарало да смени училището си едва на 14 години, за да се измъкне от мъките.

През 1996 г. Кейт учи в частното училище Downe House, но се налага да се премести в друго училище в средата на годината поради тормоза, която е претърпяла от други ученици. Кейт се мести в друго училище-интернат, далеч от дома, но също така и извън обсега на насилниците си. Малтретирането в предното й училище е било толкова лошо, че Кейт е развила екзема от стреса.

„Очевидно тя е била тормозена много, изглеждаше слаба и бледа“, споделя Джема Уилямсън, съученичка на Кейт. Тя допълва, че Кейт и имала много малко доверие, била е срамежлива и свита, което очевидно е заради тормоза, който е преживяла.

Защо тогава Кейт е била целта на хулиганите? Според съученичката й Джескиа Хей, причината била, защото тя е твърде съвършена. „Беше подбрана, защото беше перфектна, добре оформена и прекрасна“, обяснява Хей пред The Sun. Тя допълва, че по времето, когато напуска училището, Кейт е била „емоционална катастрофа“.

За щастие, Кейт се е вписала страхотно в Marlborough. В действителност, тя се е радвала толкова много на времето си там, че тя и принц Уилям са смятали, че искат да изпратят принц Джордж и принцеса Шарлот да учат там, когато дойде времето за това.

Автор: Николая Станкова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *