ЗДРАВЕ

Как отслабва Деми Мур? Тайните на холивудската звезда

Холивудската звезда Деми Мур е майка на три деца и определено има завидна фигура. Тя успява да поддържа както своето тяло, така и своята енергия благодарение на една на пръв поглед странна комбинация, състояща се от парченца ябълки, гарнирани с фъстъчено масло. Естествено, госпожа Мур избира да се поглези с тази необичайна комбинация поради ред здравословни причини.

Първата и основна причина е, че фъстъците повишават метаболизма, което от своя страна води до стопяване на излишните мазнини, а ябълките предотвратяват подуването и влияят положително върху дейността на мозъка.

Известен факт е, че фъстъците и фъстъченото масло съдържат така наречените „полезни мазнини“, които са изключително полезни за здравето и са прекрасен източник на енергия. Богати са на витамини A, D и E, които влияят благоприятно върху състоянието на кожата, правят я по – сияеща и здрава.

Деми Мур е жена, която винаги е в перфектна форма, независимо от възрастта си

Ядките са особено полезни за кожата и заради богатото си съдържание на витамин B3 (ниацин). Освен на кожата, те оказват влияние и на мазнините – имат свойството да ги разграждат. Витамин B3 има множество ползи, като от съществено значение е, че подпомага  добрия вид на кожата, както и нейната здравина. Също така този витамин съдейства за усвояването на енергията от храната, която приемаме. Ниацинът помага на храносмилателната система като предпазва от стомашно – чревни смущения, както и от лош дъх, който от своя страна е резултат от подобни смущения.

За да даде добър пример, Деми Мур споделя с феновете си тайните на страхотната си фигура

Комбинацията от ябълки и фъстъчено масло е не само изключително здравословна, но и вкусна и засищаща. Ябълката е плод, богат на множество полезни и ценни витамини и минерали, които борят редица болести. Един от най – консумираните плодове – ябълката съдържа химичния елемент „бор“, който оказва положителен ефект върху умствената дейност на човека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *