СВЕТСКИ

Няма да повярвате как изглежда Небахат Чехре на 76 години (СНИМКА)

За турската актриса Небахат Чехре възрастта е просто една цифра. Въпреки че е на вече 76 години, Чехре не спира да изглежда все по-добре. Тя има зашеметителна визия и доказва, че всяка жена може да бъде зашеметителна дори на тази възраст, стига да полага достатъчно грижи за себе си.

Българските телевизионни зрители познават достатъчно добре легендарната турска актриса. Тя изигра по фамозен начин майката на султан Сюлейман в епичния сериал „Великолепният век“, който бе истински хит и в България. Небахат Чехре е може би първата модна икона и истинска звезда на Турция. Още на 15-годишна възраст тя печели конкурса за красота „Мис Турция“, а вратите на славата се отварят широко пред нея. Днес тя вече е пример за подражание на повечето турски жени. По време на заснемането на „Великолепният век“ Чехре е на 68 години, но прави впечатление със страхотния начин, по който изглежда.

Днес, дори и на 76 години, Чехре е активен потребител на социалните мрежи и често споделя снимки и видеа от живота си. Наскоро тя публикува снимка от публично събитие, където се вижда, че тя все още може да се похвали с безупречна визия. По никакъв начин не бихме предположили, че тя е на 76, защото изглежда с поне 30 години по-млада:

Небахат Чехре

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *